100% minta 2017 CD (korábbi CD-k frissítései)

100% minta CD: 2016-2017
(korábbi kiadványok frissítései)


 

Utolsó frissítés (megjelenés) ideje: 2017. március

A már kiadásra került korábbi cd-k folyamatosan fejlődnek és a fejlesztések kapcsán annyi új anyag gyűlik össze mindig, hogy érdemesnek találtuk kiadni csak a változásokat/újdonságokat külön - ezen a lemezen.

Majdnem minden egyes terület kiadott cd-lemezeinél voltak/vannak újdonságok, de nem annyi, amennyiért indokolt lenne minden cd-t újra megvenni, ez bizonyos mértékig kitolás lenne a régi vásárlókkal, használókkal.

Emiatt úgy döntöttünk, hogy ezen a 100% minta korongon (nagyjából évente egyszer) kiadjuk külön az új anyagokat, hogy mindenki frissíthesse vele azokat a cd-ket, amiket régebben megvett, illetve azokhoz az anyagokhoz hozzátehesse ezeket az újakat.

A továbbiakban az eredeti cd-kbe a változásokat beépítjük, tehát azok a cd-k, amiket mostantól vesz, tartalmazzák már ezeket a frissítéseket/újdonságokat is, azokat nem kell frissíteni. 

Ezen a lemezen a 2013-tól 2017 elejéig készült új tartalmak/frissítések vannak.

Része az anyagnak az új 2017-es munkabaleseti jegyzőkönyv szerkeszthető (és intelligens, súgókkal és legördülő űrlapmezőkkel) elkészített változata is, amely egy prezentáció keretében mutatja be a kitöltés minden fázisát. A jegyzőkönyvhöz kapcsolódó kódolások és egyéb hasznos iratminták is megtalálhatók és megnyithatók a prezentáció vetítése alatt.

Tartalomjegyzékét ezen a linken tekintheti meg.

A cd ára 24.000 Ft+áfa (+postaköltség), megrendelni a webáruházunkban lehet, ezen a linken.© 2006 Minden jog fenntartva