Álláshirdetőknek

Mit szólna hozzá, ha a munkavédelmi álláshirdetése eljutna kb. 3.000 munkavédelmi szakemberhez?

Ha könnyen és gyorsan szeretné az álláshirdetését kb. 3.000 munkavédelmi és tűzvédelmi szakemberhez eljuttatni, hirdessen az általam üzemeltetett www.nefeledd.info munkavédelmi hírlevelében, amelynek olvasói munkavédelmi szakemberek és cégek munkavédelmi vezetői. Közülük könnyen megtalálhatja a megfelelő munkatársat.

Mi az előnye a hírlevélnek az állásportálokon feladott hirdetésekkel szemben?

Erre had válaszoljak egy idézettel:

„… a józan ész azt diktálja, hogy a legtehetségesebbeknek már van munkahelyük, és valószínűleg szeretik is azt, kedvelik a kollégáikat, és kihívásokból is jut nekik bőven.

Tehát az a cégvezető, aki csak aktív álláskeresőket vesz fel, megkockáztatja, hogy a cége tele lesz elégedetlen és középszerű emberekkel. A trükk és a nehézség is egyben az, hogy el kell jutni az ún. passzív álláskeresőkhöz, olyanokhoz, akik csak ak­kor dolgoznának nekünk, ha rábeszéljük őket.”

William C. Taylor- Polly LaBarre: Fenegyerekek munkában

A szűk szakterületek szakembereinek (mint pl. a munkavédelem) megtalálásához már most az egyik legjobb „trükk” a hasonló (látogatott) szakmai portálokon  megjelentetett hirdetés, mert ezt a szakma hírei iránt érdeklődő szakemberek el is olvassák.

Egyik, az ezt a lehetőséget kihasználó partnerünk, a Chemimontazh Kft. a mi hírlevelünkben hirdetve talált munkavédelmi munkatársat a Kazahsztáni projektjükhöz, ami ráadásul a külföldi munkavégzés miatt nem is annyira vonzó a legtöbb kollégának. Ha figyelmesen elolvassa az alábbi véleményt, feltűnik a „nagyon sok önéletrajz és érdeklődés”. Mivel ők csak egy munkatársat vettek fel, a „nagyon sok -1 érdeklődőt” Ön is el tudja érni a hírlevélben.

"Kedves Péter, köszönjük, igen hasznosnak bizonyult a www.nefeledd.info hírlevélben feladott álláshirdetésünk, az előzőekhez képest nagyon sok önéletrajz és érdeklődés érkezett, végül sikerült is kiválasztani a megfelelő jelöltet."
Simon Hajnalka, HR csoportvezető
Chemimontazh Kft.

www.chemimontazh.com

A honlap kezdőoldalán láthatja, miért olvassák a hírlevelünket előszeretettel a munkavédelmisek. 

Ha szeretné, hogy az Ön álláshirdetését a hírlevélben kiküldjem a nagyjából 3.000 munkavédelmi szakembernek, rendelje meg az info@munkavedelem.biz –re küldött emailben.
A hírlevélben való megjelenés díja 25.000 Ft+áfa/alkalom.

Próbálja ki Ön is, ha csak nyerhet!

Üdvözlettel:
Kling Péter
munkavédelmi szakmérnök
tűzvédelmi előadó


További vélemények a hirdetésről

„Ezúton szeretném megköszönni a www.nefeledd.info segítséget a megfelelő jelölt megtalálásához.  A hírlevélben feladott álláshirdetésünk beváltotta a hozzá fűzött reményeket, az előző hirdetésekhez képest magasabban kvalifikált, a szakmájuk iránt elkötelezett személyek jelentkeztek. Ennek köszönhetően sikerült kiválasztanunk a megfelelő jelöltet.”
Gulyás Péter, Head of EHSQ, Ruukki Hungary Kft.
www.ruukki.com