Ajándék kezdő munkavédelmiseknek

Ajándék frissen végzett munkavédelmis és tűzvédelmis kollégáknak
 

Szakmai fórumokban gyakran szó esik arról, hogy jó lenne, ha a gyakorlottabb szakemberek segítenék azokat, akik a nyomukba kívánnak lépni, szeretnék elsajátítani ezt a nehéz szakmát. Jó darabig gondolkodtam azon, hogy én mivel tudnék a lehető legtöbb újdonsült kollégának segíteni és kitaláltam egy megoldást. A képzés befejezése után még kavarognak az ember fejében a jogszabályok és szabványok, jó darabig eltart, amíg minden a helyére kerül és ezek egymás közti kapcsolatai is megvilágosodnak. Ezt megkönnyítendő felajánlom, hogy az alábbi két kiadványomat töredékáron elküldöm a bizonyítvány megszerzésétől számított két hónapon belül az újdonsült kollégáknak:

A két kiadványt együtt 18.000 Ft+áfa helyett összesen csak 4.500 Ft+áfa  (ez az utánvétel- és postaköltséget is tartalmazza) áron kapja meg az, aki elfaxolja (vagy mailben elküldi a pkling@munkavedelem.biz címre) a két hónapnál frissebb bizonyítványát. Mindenkinek csak egy garnitúra jár ezen az áron!

"Miért nem teljesen ingyenes?"

Csak azokat a kollégákat szeretném támogatni ezzel, akik hajlandók valamennyit a saját szakmai fejlődésükbe fektetni, de a pályájuk kezdetén a szűkös anyagi lehetőségeik ezt korlátozzák. Akik csak az ingyenes anyagokra pályáznak, azoknak ott vannak a bírságpályázatokból támogatott kiadványok.

Megrendelni a webáruházunkban lehet, válassza ki a 2 cd-t és a megjegyzés rovatban jelezze, hogy élni kíván ezzel az ajánlattal. A megrendelést akkor tekintjük érvényesnek, amikor megérkezik a bizonyítványmásolat is.

Zsebtörténytár cd itt
Alapvető munkavédelmi tudnivalók cd itt

Kérem, küldje el emailben ezt a lehetőséget azoknak az ismerős kollégáinak is, akik szintén frissen végeztek, és így vonatkozik rájuk.