Ajándékok az újonnan csatlakozó tagoknak

Új negyedév a Munkavédelmi Klubban

A Nefeledd Munkavédelmi Klubba csak minden naptári negyedév első hónapjában (jan, ápr, júl, okt) lehet csatlakozni, ilyenkor nagy szeretettel, ajándékokkal és kedvezményekkel várjuk az új tagokat.

Kétféle:

  • negyedéves (15.000 Ft/negyedév) vagy
  • éves (60.000 Ft/év) (áfamentesek)

tagság közül lehet választani.

A 2024. III. negyedévében (2024. szeptember 1-től) csatlakozó kollégákat az alábbi értékes ajándékokkal várjuk: 

Az új negyedéves tagoknak elküldjük a "Gépek CE jelölése munkavédelmi szakembereknek" című DVD-nket, ami Berencsi Bence (SAASCO Kft) egynapos/egésznapos tréning felvételét tartalmazza. Erről a dvd-ről részletes tudnivalók, tematika/program, stb. ezen a weboldalon található, ajánlom mindenkinek, aki szeretne tisztában lenni a CE jelölés alapjaival. (A dvd ára egyébként 28.000 Ft+áfa)

Az új éves tagoknak szintén ajándékba küldjük a fenti dvd-t, ráadásul ingyenesen elküldhetnek 1 főt a munkahelyi elsősegélynyújtó tanfolyamunkra (6-8 hetente szervezünk ilyet, bővebben itt.)    

Ezen kívül minden klubtagnak:

A negyedéves tagok 3 havonta 2 db gépkönyvet, az éves klubtagok évente 10 db gépkönyvet ingyenesen letölthetnek a webáruházamból - saját részre, ellátott ügyfél részére, ahogy tetszik.

Plusz: a klubtagok minden terméket (cd-t, dvd-t, letölthető dokumentumokat, bármit) 10% kedvezménnyel vásárolnak a webáruházból. 

Ha szeretne klubtag lenni, jelentkezzen itt.

Hogy a fentieken kívül miért éri meg klubtagnak lenni, mire jó ez az egész, mely kollégáknak ajánljuk, stb, azt ezen a weboldalon érdemes elolvasni, itt megtekintheti a klub részletes ismertetőjét is.

Várunk szeretettel minden érdeklődő, fejlődni vágyó, csapatszellemben gondolkodó kollégát!