Felhasználási feltételek

A Honlap fenntartója

Az nefeledd.info weboldalt (a továbbiakban: Honlap) a Kling Munkavédelmi Kft. (7191 Hőgyész, Ady Endre u. 15), a továbbiakban: Üzemeletető üzemelteti.

A Honlap használatának feltételei

Az Üzemeltető honlapon található anyagok kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú tanulmányozását és letöltését engedélyezi, azzal a feltétellel, hogy Ön az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja. A határidők nyilvántartását természetesen üzleti céljaira használhatja, attól függetlenül, hogy saját cégéről, vagy ügyfeleiről van szó. A jelen Honlapon található anyagokat Ön nem jogosult módosítani, újra előállítani. A forrás megjejölésével Ön jogosult a honlap egyes önálló oldalait nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni. A jelen Feltételek értelmében ezen anyagok más internetes oldalakon, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása előzetes engedély nélkül tilos. A Honlapon található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi, szabadalmi (védjegyoltalomról szóló) és egyéb jogszabályokba ütközhet. A jelen Feltételek bármilyen megszegése azt eredményezi, hogy Ön az Honlap használatára vonatkozó engedélyt minden egyéb jogcselekmény nélkül, automatikusan elveszíti és az innen már letöltött vagy kinyomtatott minden anyag megsemmisítésére köteles.

Online adatvédelmi nyilatkozat

Az üzemeltető elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. A Honlap oldalainak többsége bármikor megtekinthető anélkül, hogy a látogató felfedné kilétét, vagy bármilyen személyes információt szolgáltatna magáról. A Honlap meghatározott részeihez való hozzáférés azonban az információk személyre szabása, illetve a látogatók kiszolgálása érdekében regisztrációhoz kötött.. A felhasználókkal folytatott kommunikáció, valamint a termékek és szolgáltatások (ideértve a regisztrációt is) minőségének javítása érdekében a felhasználóktól adatokat kérhetünk a felhasználók személyes és üzleti érdeklődése, a rájuk vonatkozó statisztikai adatok, más termékeinkkel kapcsolatos tapasztalataik, és a kívánt kapcsolatfelvétel módja témakörében.  Önt a regisztráció során arra kérjük, hogy részünkre olyan információkat adjon meg, melyek személyes adatoknak minősülnek. Egyes adatok (pl. e-mail cím) megadása kötelező, míg más adatok (pl. név) megadása a regisztrációnak nem előfeltétele. Az Üzemeletető nem adja el, nem adja bérbe és nem is kölcsönzi az ügyfeleire vonatkozó információkat más cégeknek Az Üzemeltető, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön adatait kezelni és nyilván tartani, s csak abban a körben, melyhez Ön kifejezett felhatalmazást adott. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük - az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit. Az Üzemeltető szolgáltatásunk igénybe vételével az Ön által az interneten közzétett információkért mindennemű felelősségét kizárja.

Biztonság

Az Üzemeltető elkötelezett az ügyfelek információinak védelme iránt. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrizzük és biztosítjuk az online módon gyűjtött információt.

Az Ön személyes adatai (és egyébként a céges, nyilvános adatai is) nálunk maxinális biztonságban vannak, adatkezelési folyamatainkat a 2018. máj. 25-től érvényes GDPR előírásoknak megfelelően irányítjuk. 
Adatvédelmi tájékoztatónkat ezen az oldalon tekintheti meg.


© 2006 Minden jog fenntartva