Állásbörze

Munkavédelmist vagy munkahelyet keres?

Itt mindkettőt megtalálja!

Mivel az oldalra már több ezer munkavédelmi szakember regisztrált, elhatároztam, hogy egy egyedülálló szolgáltatással segítem a felhasználókat.

Jelenleg nincs olyan online munkavédelmi állásportál, ahol a munkáltatók hatékonyan kereshetnének munkavédelmi szakembereket, mivel a nagy állásportálokon a munkavédelmis hirdetések elvesznek a pénzügyesek, marketingesek tömegében. Ezenkívül azokat a potenciális jelölteket, akik nem keresnek aktívan állást, nem is lehet ilyen oldalakon elérni. 

Erről az ötletemről beszélgettem egy személyzet kiválasztási szakember ismerősömmel, Kelkó Tamással is (a Humanselect Kft. vezetője). Az ő véleménye is az volt, hogy a szűk szakterületek szakembereinek (mint pl. a munkavédelem) megtalálásához már most is az egyik legjobb eszköz az ehhez hasonló látogatott szakmai portálokon  megjelentetett hirdetés.

A nagy állásportálokhoz képest ez elsőre kicsit fapados lesz, mert ingyenes szolgáltatásra nem akarok elsőre többszázezer forintot költeni, de a funkcióját így is betölti.

Az állásajánlatok és keresések főbb adatai az oldalsó menüben látszanak, de a részletes elérhetőségi adatokat csak a regisztrált látogatók tekinthetik meg. A regisztráció ingyenes, és itt érhető el.

Ha Ön is szeretne állásajánlatot feltenni, vagy állást keres, a hirdetés szövegét emailben küldje el az az info@munkavedelem.biz címre, és pár napon belül felteszem az oldalra.

Remélem, lesz akinek segíteni tudok.

Kling Péter

 

Vélemények az állásbörzéről

 

„Ezúton szeretném megköszönni a www.nefeledd.info segítséget a megfelelő jelölt megtalálásához.

A hírlevélben feladott álláshirdetésünk beváltotta a hozzá fűzött reményeket, az előző hirdetésekhez képest magasabban kvalifikált, a szakmájuk iránt elkötelezett személyek jelentkeztek. Ennek köszönhetően sikerült kiválasztanunk a megfelelő jelöltet.”

 

Gulyás Péter

Head of EHSQ

Ruukki Hungary Kft.

 

"Kedves Péter, köszönjük, igen hasznosnak bizonyult a www.nefeledd.info hírlevélben feladott álláshirdetésünk , az előzőekhez képest nagyon sok önéletrajz és érdeklődés érkezett, végül sikerült is kiválasztani a megfelelő jelöltet."

Simon Hajnalka
HR csoportvezető
Chemimontazh Kft.
www.chemimontazh.com