Munkavédelmi cd-k

 

MUNKAVÉDELMI CD-K ÉS A DVD-K

 

 

Ha Ön munkavédelmi és/vagy tűzvédelmi szakember, rengeteg – egymással összefüggő – dolgot kell tudnia, csinálnia. Elkerülhetetlen, hogy a munkájához szükséges ismereteit naprakészen tartsa, folyamatosan új ismereteket gyűjtsön, tanuljon – ez egy ilyen szerencsés szakma, ezt választottuk.

 

Több kollegával együttműködve, munka- és tűzvédelemmel foglalkozó szakemberek és foglalkozás-egészségüggyel foglalkozó orvosok munkájának könnyítésére dolgoztuk ki és adom ki azokat a cd-ket és dvd-ket, amiket itt csak felsorolva, bővebben pedig a bal oldali menüben talál.

 

Mivel én sem szeretek semmi olyat venni, amiről nem tudom biztosan, hogy jó lesz, Önnek is lehetőséget adok arra, hogy a cd-ket és dvd-ket kipróbálja

 

Rendelje meg az Önnek tetsző kiadványt. Amelyikeket használhatónak találja, tartsa meg, amelyik nem tetszik, azt pedig küldje vissza, és visszaküldöm a vételárát (kivéve a postaköltséget, amit nem tudok visszatéríteni).

Ha bizonytalan abban, hogy két cd közül melyiket tudja jobban használni, vagy tudja-e egyáltalán valamelyiket, mindketten jobban járunk, ha kipróbálja mindkettőt, és csak azt tartja meg, amelyik beválik, a többit visszaküldi. 

 

Tudom, hogy ilyen próbahasználatot nem szoktak szinte sehol  engedélyezni, ezért ez ismeretlen Önnek, de nyugodtan éljen a felkínált lehetőséggel, mert ha tényleg visszaküldi, akkor sem fog senki ezért ferde szemmel nézni Önre.

 

A cd-kről és a dvd-kről részletes információkat, tartalmat, letölthető részleteket, stb. a bal oldali menüben, a cd vagy dvd nevére kattintva olvashat. El tudja olvasni a kollégák véleményét is a kiadványokról, akik már kipróbálták.

 

 

A rendelés menete:

 

A bal oldali navigálósávban található a CD és DVD kiadványaink kínálata. Minden linkre kattintva (minden termékoldalon) megtalálható a kiadvány leírása, tartalma, kiadvány ára, online megrendelőlap linkje, legtöbbhöz letölthető minta vagy megtekinthető részlet, vásárlói vélemények stb.

 

A leadott megrendelések visszaigazolása automatikusan történik, a rendszer a megrendelőlapon megadott email címre küldi el. Az email feladójának email címére (info@munkavedelem.biz) tud válaszlevelet küldeni, ha bármilyen hozzászólása vagy kérdeznivalója van a megrendeléssel vagy a visszaigazolással kapcsolatban.

 

A megrendelés nem regisztrációhoz kötött, csak a számlázási és a postai adatokat kell megadni.

 

2011. áprilisától kiadványaink a webáruházunkban rendelhetők meg (www.aruhaz.munkavedelem.bz).

Ha szüksége van egy dokumentumra, de nem szeretné emiatt az egész cd-t megvásárolni (mert úgy érzi, nincs rá szükség), akár 1 vagy csak az a néhány szükséges dokumentum is rendelhető a kiválasztott cd-ről vagy dvd-ről. Nézzen körül webáruházunkban.

 

Szállítási/fizetési módok:

 

Megrendelés közben kiválasztható, hogy előreutalással, bankkártyával vagy utánvéttel szeretne fizetni.

Ha az előre utalást választja, kolléganőm email-ben küldi Önnek a számlát, az utalás megtörténte után postázzuk a kiadványt (a számlát eredetiben a csomagban is küldjük). Ez esetben a postaköltség 1.000 Ft+áfa.

Bankkártyás fizetés esetén a számla csak a csomagban lesz, nem küldjük előre, ahogy tudjuk, postázzuk is a megrendelt terméket. Postaköltség szintén 1.000 Ft+áfa.

Ha utánvételllel szeretne fizetni, a megrendelés beérkezését követő 5 munkanapon belül adjuk postára a küldeményeket. A postai utánvét díja egységesen 1.900 Ft+áfa/küldemény. A megrendelt termékről készpénzes számla készül, a számlát a csomagban küldjük, a postásnak kell fizetni, átvételkor.

 

 

Üzemeltetői adatok:

 

Cég neve: Kling Munkavédelmi Kft.

Székhely: 7190 Hőgyész, Ady Endre u. 15.

Postacím: 1027 Budapest, Vitéz u. 5-7.

Cégjegyzékszám: Cg. 17-09-006673, vezetve a Tolna Megyei Bíróság mint Cégbíróság-nál

Adószám: 14441345-2-17

Ügyvezető: Kling Péter

Elérhetőségek:

E-mail: info(kukac)munkavedelem(pont)biz

Tel/fax: (06-1) 2149-812, ügyfélszolgálat 9-17 óráig: 30/8943-298


Rendelési információk, valamint Általános Szerződési és Felhasználási feltételek a webáruháunkban: itt olvashatók

 


© 2006 Minden jog fenntartva