Egyéni védőeszközök CD

Az "Egyéni Védőeszközök" cd


Az  „Egyéni védőeszközök meghatározása, kiválasztása az Uniós követelmények szerint" CD-n 120 munkakörre van kidolgozott egyéni védőeszköz juttatási szabályzat. Mindezeken túl rengeteg egyéb irat, sablon, és oktatási anyag, kitölthető dokumentum, a védőeszközök szabványszáma is megtalálható a CD-n, és a piktogramok minőségromlás nélkül nagyíthatóak.

Az összes (mind a 120) munkakör felsorolását megnézheti ezen a linken.

Az EVE cd ára 24.000,- Ft+áfa (+utánvét és postaköltség), megrendelni ezen a linken lehet.

Ha nem szeretné az egész cd-t megvásárolni, mert csak néhány munkakörre kidolgozott egyéni védőeszköz juttatási szabályzatra van szüksége a cd-n lévőkből, részenként is meg tudja rendelni a cd tartalmát.

 

Kattintson erre a linkre, nézze meg a felsorolást, válassza ki, melyik dokumentumra van szüksége és rendelje meg csak azt.

 

A cd-t természetesen csak postázni tudjuk, de ha csak néhány dokumentumot rendel meg, bankkártyával (vagy előre utalással) fizetve akár azonnal is le tudja tölteni a kért anyagot.

Készült néhány videó is, amiken láthatja a  cd kezelésének "fortélyait". Ezeket a videókat meg tudja nézni a linkekre kattintva. (Ne felejtse el bekapcsolni a hangszórót.)

Nyolc munkakörre kidolgozott egyéni védőeszköz szabályzatot meg tud nézni erre a linkre kattintva.

Miért jobb a CD-t használni?

Mielőtt megvettem a cd-t komoly tortúra volt katalógusokból összebogarászni a szükséges védőeszközöket, a piktogramok megrajzolása pedig eszembe sem jutott. Emiatt sokkal részletesebben le kellett írnom, mit használjanak, ami elég sok gépeléssel járt egy-egy veszélyesebb munkakörnél.

Amióta megvettem a cd-t, sokkal könnyebben és gyorsabban végzünk a juttatási szabályzatok kidolgozásával, (ennek köszönhetően pl. több időm van hírlevelet írni).
A mintákon is látható, hogy a cd-vel készített egyéni védőeszköz juttatási rendek nem csak szakmailag profik, hanem a munkáltató számára is könnyen átláthatók és értelmezhető, sőt a védőeszközboltban bemutatva különösebb magyarázat tudnak ajánlani az előírtnak megfelelő típust. Ezért is használja már több, mint száz munkavédelmi szakember, és ezért használjuk mi is.

Tudom, hogy a legtöbbünknek az EVE cd ára nem egy nagy érvágás, de van olyan is, akinek ezt a döntést alaposan meg kell rágnia. Nekik azt mondanám, hogy ezt a pénzt úgyis el fogják költeni valamire. Egy hónappal előbb cserélik le a mobiltelefonjukat, vagy elmennek egy étterembe vacsorázni a családdal, és ezek is jó dolgok.

De a cd nemcsak azt kínálja, hogy ezen a pénzen megvásárolhat rengeteg időt, mert sokkal könnyebben és gyorsabban végez a védőeszköz juttatási szabályzatok kidolgozásával, és a plusz időt a családjára fordíthatja, vagy pénzt is kereshet.

Ezenkívül a mintákon is látható, hogy a cd-vel készített egyéni védőeszköz juttatási rendek nem csak szakmailag profik, hanem a munkáltató számára is könnyen átláthatók és értelmezhetők, sőt a védőeszközboltban bemutatva különösebb magyarázat tudnak ajánlani az előírtnak megfelelő típust. Ezért is használja már több, mint százötven  munkavédelmi szakember, és ezért használjuk mi is.

Megrendelheti a webáruházunkban erre a linkre kattintva.

Erre a linkre kattintva pedig egy táblázatot talál: ez az új EVE cd adatbázisából egy kis ízelítő a szem- és arcvédelem kategóriában - képekkel, leírással, nagyítható piktogramokkal.


Vélemények az EVE CD-ről

Nagyon köszönöm a Munkamédia cd-t! Képzeld el, hogy munkaruha gyártóként alig volt fogalmam a munkavédelmi ismeretekről, azt gondoltam, ez nekem nem fontos! Erre átolvastam a cd-t - tényleg nagyon könnyen kezelhető! - és rájöttem, hogy a legtöbb dologról egy alkalmazottakkal rendelkező vállalkozónak egyszerűen tudnia kell!
Elkezdtem megosztani az információkat a honlapomon, és hatalmas visszhangot kapott! Nagyon sokan konkrétan megdicsérték, hogy én azokra is gondolok, akik nincsenek otthon a munkavédelmi dolgokban - és így nem is tudnak munkaruhát venni sem!
Szóval nekem ez jó befektetés volt, soha jobb "pénzkidobást" nem kívánok magamnak!

Üdvözlettel: Juhász Attila

Juhász Munkaruha
http://www.juhaszmunkaruha.hu


Az EVE CD-vel kapcsolatban irok egy pár sort. Engedje meg, hogy gratuláljak Önnek nagyon jó sikerült összeállítani, könnyen lehet használni. Több munkáltatónak csináltam az Ön által készíttett EVE CD segítségével EVE juttatási rendjét, eddig mindent rendben találtak. Több külföldi tulajdonban levő cégnél dicsérték az ilyen egyértelműen kezelhető védéeszköz jutttást. Több auditáló cég is dicsérte.

Tisztelettel
Bán Péter munkabiztonsági szakértő


"nagyon jól szerkesztett, könnyen használható"

Megvásároltuk az EGYÉNI VÉDŐESZKÖZÖK MEGHATÁROZÁSA, KIVÁLASZTÁSA AZ UNIOS KÖVETELMÉNYEK SZERINT c. CD-jét.
A tapasztalatom szerint nagyon jól szerkesztett, könnyen használható, ami különösen hasznos, hogy a kész anyagok könnyen és szabadon alakíthatóak.

Üdvözlettel:

Konyecsik Antal
munkavédelmi vezető
LEGRAND Zrt.


Somogyi Gábor "Egyéni védőeszköz" CD-jét csak ajánlani tudom minden munkavédelmi szakember számára. A korábbi "Amit az egyéni védőeszközökről tudni kell" CD is nagy segítséget jelentett az egyéni védőeszközök meghatározásánál, ezért rendeltem meg a korszerűsített változatot is. Véleményem szerint ez minden kolléga számára nélkülözhetetlen, főleg mivel más hasonló kiadvány tudtommal nem található a piacon.

Honti József
Honti és Társai Kft., Szekszárd
www.honti.hu


Meg szeretném köszönni Önnek a Munkamédia Egyéni védőeszközök kiválasztása, meghatározása az Uniós követelmények szerint c. CD lemezét, amit számomra szíveskedett megküldeni.

Meglepetésként ért, hogy a lemez tartalma mennyire felhasználó barát, amit nem is feltételeztem a megrendeléskor. Nagyban segíti a munkavédelem területén kifejtett munkámat. A kockázatelemzéshez kapcsolódó feladat is egyszerűbbé, gyorsabbá vált számomra a lemez segítségével. Összegezve az elkészült lemeze teljes egészében felhasználó barát. Újabb lemez elkészültével kérem szíves értesítését.

Az elkészített munkájához gratulálok, további munkájához sok sikert kívánva

Tisztelettel:

Bene Attila


Köszönetünket fejezzük ki az ön álltal készített  Egyéni Védőeszközök Meghatározása Kiválasztása cimű CD-ROM-ért.Témája a munkavédelmi szakember munkájának ad nagyon nagy segítséget az egyéni védőeszközök meghatározásánál és kiválasztásánál az Uniós elvárásoknak megfelelően. Könnyen kezelhető minimális számitás technikai ismeretek elsajátitásával kezelhtő a program.A munkájához további sok siker kivánok minél több alkazmazható művet készítsen a munkabiztonsági szakemberek számára evvel megkönnyítve az aktív szakemberek igen igen kritizált munkáját.

Társaságunk a CD-ROM-ot biztonsággal, hiba százalék nélkül használja.                    

Köszönettel:
Bihacsy László Üzletvezető.
Minőségbiztosítási felülvizsgáló és tanúsító


"Ezen a CD-n minden együtt van, amit az EVE-ről tudni illik"

Véletlenül akadtam az Ön honlapjára, melyen találkoztam az Ön által készített különböző termékekkel. Én gyakorló munkavédelmis vagyok, de általában az egyéni védőeszközök jó meghatározása mindig külön fejezetet jelentett a munkámban. Nem sokat gondolkodtam az EVE CD megrendelésével. Miután megkaptam a rendelt CD-t, azonnal bele is tekintettem. Hát nem akarok nagy szavakat használni, de minden képzeletemet felülmúlta. Ezen a CD-n minden együtt van, amit egyáltalán az EVE-ről tudni illik egy gyakorló munkavédelmisnek. A gondosságot és nagy szakértelmet követelő munkavédelmi tevékenységhez a jelen CD óriási segítséget nyújt.Talán nem túlzok, ha azt mondom, hogy ennek a CD-nek a segítségével, a munkáltató is eltudná készíteni az EVE juttatás rendjét. Gratulálok a nagyszerű munkához, és kivánom, hogy legyen még hasonlóan sok jó ötlete megvalósítva.

Üdvözlettel:

Safe Work Bt.
Böröcz József üzletvezető
6782 Mórahalom, V. k. 111.
Telefon: 06/20-9579-826
E-mail:
safewster@gmail.com
           safew@freemail.hu


Köszönöm azt az értékes segítséget, melyet az Ön által elkészített EVE CD jelent a mindennapi munkámban, az EVE juttatások új, immár EK-normás meghatározásában! Az Ön CD-je nélkül adat és információk hiányában a fenti feladat végrehajthatatlan, mivel információs bázis, közlemény nem áll rendelkezésre.

Köszönettel:

Kemenes Lajos munkabiztonsági szakértő


© 2006 Minden jog fenntartva