Faipari gépek vizsgálatai DVD


Faipai gépek üzembe helyezés előtti és időszakos biztonsági felülvizsgálata 

A veszélyes gépek egy nagy csoportját a faipari gépek alkotják. Ezek nemcsak az asztalosoknál találhatók meg, hanem különböző közintézmények, cégek, karbantartó részlegein is, és ha ezek balesetet okoznak, akkor az jellemzően súlyos csonkolásos.

Munkavédelmi szakemberek gyakran találkoznak ezeknek a gépeknek az üzembehelyezésével, kockázatértékelésével, és ehhez kiváló segítség a "Faipai gépek üzembe helyezés előtti és időszakos biztonsági felülvizsgálata" dvd.


A tréninget Perlaki Géza tartotta. A tanfolyamon több gépen is végignéztük, hogy konkrétan mit kell megnézni egy gépen az időszakos biztonsági felülvizsgálat vagy akár egy kockázatértékelés keretében. Ezenkívül a vizsgálatok jogi alapjairól is szó esett.

A DVD-ből egy részletet meg tud nézni erre a linkre kattintva. Itt épp egy szalagfűrészt néztük meg. Mivel a tréning egy faipari műhelyben zajlott, ezért erős háttérzaj is hallható, ami ugyan az érthetőséget nem akadályozza jelentősen, de azért elnézést kérek érte, máshogy nem tudtuk megoldani.

A DVD ára 15.000 + Áfa + utánvét és postaköltség, megrendelni itt tudja.

© 2006 Minden jog fenntartva