Garancia


Néhány szó a garanciáról

 

 

A kipróbálási, pénzvisszafizetési garanciával egyetlen célom van: hogy nyugodtan kipróbálja a cd-ket és dvd-ket (bármelyik termékemet és szolgáltatásomat) és csak azt tartsa meg végül, amit hasznosnak talál, ne kelljen zsákbamacskát vennie vagy olyasmiért fizetnie, ami nem is tetszik.


Ezt a garanciát nemcsak a termékeimre, hanem a szolgáltatásaimra is nyújtom.


CD-k és DVD-k:

Mivel én sem szeretek semmi olyat venni, amiről nem tudom biztosan, hogy jó lesz, Önnek is lehetőséget adok arra, hogy a cd-ket és dvd-ket kipróbálja

 

Nyugodtan rendelje meg az Önnek tetsző kiadványt. Amelyiket használhatónak találja, tartsa meg, amelyik nem tetszik, azt pedig küldje vissza, én pedig visszaküldöm a vételárát (kivéve a postaköltséget, amit nem tudok visszatéríteni).

Ha bizonytalan abban, hogy két vagy több cd közül melyiket tudja jobban használni, vagy tudja-e egyáltalán valamelyiket, mindketten jobban járunk, ha kipróbálja mindet és csak azt tartja meg, amelyik beválik, a többit visszaküldi. 

 

Tudom, hogy ilyen próbahasználatot nem szoktak szinte sehol  engedélyezni, ezért ez ismeretlen Önnek, de nyugodtan éljen a felkínált lehetőséggel, mert ha tényleg visszaküldi, akkor sem fog senki ezért ferde szemmel nézni Önre.

 

Volt, aki már élt ezzel a lehetőséggel, az ő véleményét az alábbiakban olvashatja:

 

„Már több Cd-t is rendeltem a nefeledd.info oldalon, amiket azóta is használok.

 

A „Gépvizsgálati jegyzőkönyvminták” Cd-t először nem akartam megrendelni, mert nem voltam benne biztos, hogy teljesíti-e azt, amit én várok tőle. Miután megnyugtattak, hogy visszaküldhetem ha nem tetszik, megrendeltem.

 

A tartalmával különösebb kivetni való nem volt, csak én többet, mást vártam, ezért vissza is küldtem. A visszafizetés az ígért módon, korrekten megtörtént.”

 

Tömöri András, munkavédelmi vállalkozó, Hajdúböszörmény

 

A cd-kről és a dvd-kről részletes információkat, tartalmat, letölthető részleteket, stb. a bal oldali menüre vagy a www.nefeledd.info/cd.php linkre kattintva olvashat. El tudja olvasni a kollégák véleményét is a kiadványokról, akik már kipróbálták.

 

Próbálja ki Ön is!


Ha már tudja, mit szeretne megrendelni, a webáruházban meg tudja rendelni.

A visszaküldés menete:

 1. A megrendelt cd-ket és dvd-ket utánvétes csomagban küldjük, tehát a postásnak kifizeti a cd-k árát.
 2. Ha kipróbálta és úgy döntött, hogy nem tudja használni a vásárolt cd-t – valamelyiket vagy mindet –, tegye be egy borítékba a visszaküldeni kívánt cd-t és postázza vissza az alábbi címre:
  Kling Péter, 1027 Budapest, Vitéz u. 5-7.

  Kérem, írja meg a bankszámlaszámát (és hogy ki a számlavezető, azaz milyen néven fut a számla)
  (A cd-k mellett - a csomagban - küldött számlát ne küldje vissza)
 3. Örülnénk, ha röviden leírná azt is, hogy miért küldi vissza, mi nem tetszett, hogy tudjunk rajta javítani a jövőben
 4. A visszaküldött cd(k) ellenértékét az Ön által megadott számlaszámra visszautaljuk és küldünk Önnek postán egy helyesbítő számlát, amin az(ok) a tétel(ek) lesz(nek) sztornózva, ami(ke)t visszaküldött.

Ilyen egyszerű. Próbálja ki nyugodtan a termékeinket, hiszen semmit nem kockáztat!

A cd-ket, dvd-ket a webáruházamban lehet megrendelni.Pénzvisszafizetési garancia a „Nefeledd” munkavédelmi klubban:


A „Nefeledd” munkavédelmi klubba való belépéskor kétféle fizetési verziót lehet választani: negyedéves vagy éves tagsági díjat lehet a belépéskor fizetni.


Akik az éves tagságot választják – az adminisztrációs költségek csökkenése miatt – rengeteg bónuszt kapnak, már csak ezekért is érdemes emellett a verziót mellett dönteni, és természetesen a garancia rájuk is vonatkozik.


Ha Ön az éves tagságot választja, de évközben meggondolja magát, a maradéknapok befizetett díját visszafizetem Önnek.


Menete:


 1. Belépéskor válassza az éves tagsági díj fizetést – éljen a kedvezményekkel és a lehetőségekkel, használja a Klub minden szolgáltatását, előnyét.
 2. Ha valamiért meggondolja magát, jelezze azt az info@munkavedelem.biz emailcímre küldött levélben.
  Kérem, az email-ben írja meg a bankszámlaszámát (és hogy ki a számlavezető, azaz milyen néven fut a számla).
  Örülnénk, ha röviden leírná azt is, hogy mi nem tetszett, miért gondolta meg magát, hogy tudjunk rajta javítani a jövőben.
 3. Kiszámoljuk, hogy a befizetett 365 napból hány napig volt a Klub tagja, és a maradék napok díjának megfelelő összeget visszautalom az Ön által megadott bankszámlaszámra.
 4. A különbözetről helyesbítőszámlát állítunk ki és postán elküldjük Önnek.

 

Remélem, Ön is csatlakozik a csapatunkhoz, láthatja, bármikor meggondolhatja magát, most hozott döntése nem köti le egy egész évre.


Ha többet szeretne megtudni a „Nefeledd” munkavédelmi klubról, a www.nefeledd.info/klub.php weboldalon nézzen körül, ugyanezt a linket a bal oldali menüben is megtalálja.
© 2006 Minden jog fenntartva