Eddig jelentkezett klubtagok

A klubtagok elhelyezkedése:


Nefeledd Munkavédelmi Klub tagok nagyobb térképen való megjelenítésePapp János, HSA-Film Kft.

Papp János munkavédelmi technikus vagyok. Cégem neve HSA-Film Kft. Fő profilom az úgynevezett “Health and Safety” feladat a filmgyártás területén. Ennek előzményeként 30 évet töltöttem a magyar, de főleg a Magyarországon forgató külföldi filmgyártásban technikai és egyéb vonalon. Ez egy teljesen speciális és nehéz terület. Ide tartoznak még a színházi és egyéb rendezvények munkabiztonsági stratégiáinak és egyéb feladatainak kidolgozásai is. Kicsit hasonló nem hivatalos (filmes) “clubban” vagyok tag az amerikai és angol health and safety advisor-ok között. De ez annyira szűk-szakmai, hogy összesen hatan vagyunk benne, ezért is örülök ennek a lehetőségnek.

 

Nagy Tibor  Electro-Safety Kft.

Több profillal rendelkező vállalkozás vagyunk, munka-tűz és környezetvédelmi szolgáltatás mellett villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatokat és ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, MSZ 28001:2008 szerinti rendszerek kiépítésével is foglakozik. Cégünk elsősorban Csongrád-Békés és Bács-Kiskun megyében vállal munkát.

 

Géczy József, Atiza Kereskedelmi Bt. Szolnok

Munkavédelmi felsőfokú szakember, tűzvédelmi főelőadó, marketing menedzser, munkaruha és egyéni védőeszköz kereskedő vagyok. Legfontosabb specialitásom az egészségügyben dolgozók munkavédelme.

Elérhetőségeim: atiza@atiza.hu, 20/353-4004

Úgy érzem, szükség van a célokban meghatározott klubra és remélem működni is fog. A beszerzési társulásba is a klubtagságom kapcsán szeretnék belépni. A cégem munkaruhákat (szükség szerint feliratozva, logózva is), egyéni védőeszközöket és tűzvédelmi felszereléseket árusít. Gyakorlatilag mindent (márkától függetlenül), ami a munka- és tűzvédelemmel kapcsolatos. Felsőfokú munkavédelmi és tűzvédelmi főelőadói végzettségem van.


Kukucska István, Tűzmegelőzés Kft.

 


Bocskay Gyuláné, Bovill-Komplex Bt.

Munkavédelmi és erősáramú technikus vagyok. Legfontosabb munkahelyeim egészségügy és szakközépiskolák.
A klubba azért jelentkeztem, mert minél több munkavédelmi szakembert szeretnék megismerni és az  aktuális munka- és tűzvédelmi hirek tájékoztatása végett.

 

Bán Péter munkavédelmi és gépész-tűzvédelmi szakértő egyéni vállalkozó

Szakterületem a munkavédelem, munkabiztonság és a tűzvédelem. Ezenkívül emelőgép szakértőként targoncák, daruk és rakodógépek szerkezeti és fővizsgálatait végzem. Valamint biztonsági és egészségvédelmi koordinátori tevékenység ellátása, egészségvédelmi terv készítése. 53/2005. (XI.10.) BM r. alapján regisztrált oktatásszervező és vizsgáztató vagyok.

Tevékenységeimet főképpen Dél-Alföldi régióban és annak vonzáskörzetében végzem (Csongrád, Békés, Bács-Kiskun megyékben), előzetes időpont egyeztetés után az ország egész területén vállalom a cégdiagnosztika elvégzését!


Bodnár Lajos, Cemelog Kft.

Leendő munkavédelmi technikus vagyok, de a cégnél ahol dolgozom már most is biztonságtechnikával foglalkozom (munkavédelem, tűzvédelem, vagyonvédelem). Ezenkívül az emelőgépügyintézői feladatokat és a munkaruha és védőeszközjuttatást is én koordinálom.

A klubba való jelentkezésem oka az önös érdeken és az esetleges segítségnyújtáson kívül az, hogy úgy érzem, szükség van egy szakmai fórumra, melyben véleményt lehet cserélni, tisztázni lehet az egyes szakterületek bizonytalan pontjait megakadályozandó a szakma felhígulását.


Zagyva István, egyéni vállalkozó

A  műszaki szakoktató és több szakmával rendelkező főleg gépészettel / hidegalakító  és forgácsoló gépek, hegesztés, stb/ foglalkozó munkavédelmis. A vállalkozásom másod állásban végzem a fő állásom szakoktató egy középiskolában.
Jó lenne csak a munkavédelemmel foglalkozni !!??
A klubba azért jelentkeztem mert nincs egy fórum ahol a szakmabeliekkel találkozni lehetne.

 

Király Ernőné

a kecskeméti székhelyű Penta-Profi Kft. ügyvezetője vagyok.  

A klubba azért jelentkeztem, mert fontosnak tartom a szakmai összefogást, a munkavédelmi szakemberek érdekképviseletét.  Vallom, hogy együtt könnyebb. www.pentaprofi.hu

 

Nádvári József

Villamosmérnök, munkavédelmi szakmérnök vagyok. Saját vállalkozásomon belül, személyesen végzem a munka- és tűzvédelmi szaktevékenységek ellátását, szerződött vállalkozásoknál.

Speciális kiemelt területem, immár több mint 20 éve, a villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok (ÉV, EBF, VV, vill. hegesztőberendezések és egyéb vill. kéziszerszámok stb.) végzése, ill. munkabiztonsági szakértés, az épületvillamosság és a villamos energia ellátás biztonsága területén. Mint regisztrált tűzvédelmi szakvizsgáztató, vizsgáztatást is végzek.

A fenti tevékenységeket jellemzően a Közép-Dunántúli Régió területén végzem. Tel.: 30/98-63-619

 

Szabó Zoltán Győző

Cégtulajdonos (SSM & SU srl Marosvásárhely), munkavédelmi szakmérnök, faipari és autógyártó mérnöki végzettséggel rendelkezem. Mindezek mellett az építőipar a fő munkavédelmi specialitásom. Rendelkezem az építőiparban szükséges építőtelepi koordinátor felkészítővel. Próbálok olyan munkavédelmis közösség részese lenni, ahol meg tudom beszélni azon Kft-k problémáit, amelyek Romániában dolgoztatnak, munkavédelmi irataik megvannak (vagy nincsenek), de nem azon a nyelven, amelyiken az itteni ellenőr el tudná olvasni (kockázatelemzés, gépek üzembehelyezési adatlapok, állványok összeállítási és átadási jelentéseik stb).

 

Salamon Gáspár

építőipari technikus, munkavédelmi technikus és tűzvédelmi előadó vagyok.

Cégem - az Aquarius-S Bt - székhelye Balatonszemes, működési területe a Dél-Balaton. Ebből következően a munkavédelemmel kapcsolatban a legtöbb tapasztalatra a vendéglátás területén sikerült szert tennem.

Csatlakozásom oka: amióta kapcsolatba kerültem a munka- és tűzvédelemmel -több, mint húsz éve - hiányolok egy olyan szakmai fórumot, ahol velem egyívású emberekkel tudnék eszmét cserélni, tapasztalatokat megbeszélni, kérdésekre választ kapni, megismerni az ország más tájegységein működő szakemberek módszereit.


Praták Zoltánné

Egyéni vállalkozó munkavédelmi szakmérnök, munkabiztonsági szakértő vagyok.

Alapképzettségem vegyész, de mint munkavédelmi szakember más profilú cégeknél dolgozom.

Csak munkabiztonsági, munkavédelmi feladatokat végzek és szakértői tevékenységet folytatok az állandó vállalataimnál.

A mérnöki kamara tagja vagyok, a munkabiztonsági tagozatot megszerveztem BAZ megyében és sokáig jó csapatszellemben dolgoztunk.

A MUFOSZ tagja vagyok, és mivel " KŐ  EGY CSAPAT " jelentkeztem a klubba, mert tudom, hogy milyen sokat számit a jó szakemberek összefogása. Remélem, ez a klub olyan lesz: egymást segítő, baráti csapat.

 

Sódar László

Munkavédelmi felsőfokú technikum, gépjármű technikum, emelőgép szakértő, felsőfokú tűzvédelmi szakképesítés-

1990 óta Preciz Kft. ügyvezető igazgatója -7 főállású, 15fő állandó külsős munkatárs.

Gépjármű szervizek,oktatási intézmények munkavédelmi ellenőrzési rendszerek alkalmazása
Honlap: www.precizkft.hu  Tel: 20/943-8607 


Dr. Herczeg Zita

Szegeden dolgozom, szakterületem a munkavédelem (munkaegészségügy és munkabiztonság), az egészségügyi és munkavédelmi jog, valamint az Európai Unió joga. Mind szakmai, mind érdekvédelmi szempontból jó kezdeményezésnek tartom a klubot és megtisztelő számomra, hogy tagja lehetek.

Csatlós Ferenc, Productus Bt.

A Productus Környezetvédelmi, Műszaki Tanácsadói Szolgáltató Bt. vezetője vagyok. Családi vállalkozásunk a környezetvédelem, a munkavédelem, a tűzvédelem, valamint a különböző irányítási rendszerek területén végez szakértői, tervezési, tanácsadói tevékenységet. Működési területünk országos, de elsősorban Baranya, Somogy és Tolna megye területén dolgozunk.

A klub elindulásától egy olyan fórum kialakulását remélem, amely szakmai viták és konzultációk lehetőségén túl lehetőséget ad baráti összejövetelek és beszélgetések, valamint a szakma elismertségének javítására.


Bárczy Levente, Bárczy és Társa Mérnöki Kft.
Szakterületeink - a klasszikus munka-és tűzvédelmi szolgáltatáson kívül - az alábbiak:

  • Gépek munkaeszközök biztonsági felülvizsgálata  magas szakmai színvonalon, amit a vonatkozó szabványok ismerete alapoz meg,
  • Lockout -Tagout (LOTO) rendszerek kiépítése (kizárás és kitáblázás a biztonságos karbantartás érdekében), gépspecifikus kizárási utasítások elkészítése, több éves tapasztalattal,
  • High Risk Analisys, Job Safety Analisys - a kockázatértékelés és kezelés új formái,
  • Vizsgálólaboratóriumunk akkreditált státusban végez expozíciós méréseket: „mindent, ami mérhető”
  • Villamos biztonsági felülvizsgálatok,
  • Emelőgép szakértői, ügyintézői feladatok, ütemezéssel

Munkatársaink korrekt módon, több éves szakmai tapasztalatra alapján, de a jogszabályi, szabványi változásokat követve végzik munkájukat, hazai és multinacionális munkáltatói környezetben egyaránt. 

A munkavédelmi klubba a szakmai és emberi kapcsolatépítés új formája miatt jelentkeztünk, és erre biztatunk másokat is! Elérhetőségek: 7100 Szekszárd, Hunyadi u. 6/b, www.barczykft.hu, email: barczy.levente@barczykft.hu


Schrammelné dr. Mihálka Csilla

Gyógyszerész alapképzettségemet a Semmelweis Orvosi egyetemen szereztem. Azóta a Sanofi-aventis alias Chinoin Gyógyszergyárban dolgozom. Kezdetben a gyógyszerészetet műveltem, majd 5 éve a munkavédelem terén dolgozom, elvégezvén a felsőfokú munkavédelmi képzést.

A Chinoinban a Kutatás-fejlesztésen dolgozom, ott vezetem az Egészség és környezetvédelem osztályt.

Feladat sokszínű, mivel a kutatáson kémiai, biológiai tevékenység is folyik, szóval a munkavédelem szinte minden terén kell tevékenykednem. (kockázatértékelés, baleset, nitrogénnel fulladásveszély ellen, munkalap rendszer, foglalkozás-egészségügy, sugárvédelem, hulladékkezelés, EVE, stb.)


Kovács László

Mint munkavédelmi szakértő, több cégnél, vállalkozóként végzek munkabiztonsági szaktevékenységet. A munkámban nem tudok megjelölni külön profilt. Azokat a munkákat vállalom el, végzem el, amelyeket felkészültségem alapján eredményesen tudok teljesíteni.
A felnőtt képzésben mint műszaki tanár több éve tanítok, oktatok műszaki tantárgyakat (motortan, munkagép, stb).

Azért jelentkeztem klubtagnak, hogy a különböző szakterületről érkező kollégákkal folytatott beszélgetések alkalmával még több hasznosítható információhoz tudjak hozzájutni. A munkavédelem területén már több mint 25 éve dolgozom, de nagyon sokszor előfordul, hogy úgy érzem valamiből kimaradtam, valamit nem jól tudok. Aztán kiderül, hogy nem erről van szó, hanem sokkal inkább arról, hogy sokan sajátosan értelmeznek előírásokat (pl. munkavédelmi szakkoordinátor). Mi ez?? Ez  a legújabb... Várom az első klub találkozót.

Tóth Szabolcs, Tóth és Fia Kovácsüzem Kft.

A cég elsősorban süllyesztékes kovácsolással foglalkozik.

Ezidáig egy külsős cég látta el a munkavédelmi feladatokat a Kft-nél.

Fontosnak éreztem, hogy én is tisztában legyek az aktuális törvényekkel, jogszabályokkal, ezért elvégeztem a munkavédelmi technikusi képzést.

Elsősorban saját magam (cégem) részére alkalmazom frissen megszerzett tudásomat.

Örülök, hogy része lehetek a klubnak, ez nagy segítséget jelenthet a további munkámban.ifj. Honti József, Honti és társa Kft

Poczkodi Lajos, Külügyminisztérium


Hegyesi László munkabiztonsági szakértő

© 2006 Minden jog fenntartva