Garancia

Néhány szó a garanciáról

A kipróbálási, pénzvisszafizetési garanciával egyetlen célom van: hogy nyugodtan kipróbálja a cd-ket és dvd-ket (bármelyik termékemet és szolgáltatásomat) és csak azt tartsa meg végül, amit hasznosnak talál, ne kelljen zsákbamacskát vennie vagy olyasmiért fizetnie, ami nem is tetszik.

Ezt a garanciát nemcsak a termékeimre, hanem a szolgáltatásaimra is nyújtom.

Mivel én sem szeretek semmi olyat venni, amiről nem tudom biztosan, hogy jó lesz, Önnek is lehetőséget adok arra, hogy a cd-ket és dvd-ket kipróbálja

Nyugodtan rendelje meg az Önnek tetsző kiadványt. Amelyiket használhatónak találja, tartsa meg, amelyik nem tetszik, azt pedig küldje vissza, én pedig visszaküldöm a vételárát (kivéve a postaköltséget, amit nem tudok visszatéríteni).

Ha bizonytalan abban, hogy két vagy több cd közül melyiket tudja jobban használni, vagy tudja-e egyáltalán valamelyiket, mindketten jobban járunk, ha kipróbálja mindet és csak azt tartja meg, amelyik beválik, a többit visszaküldi. 

Tudom, hogy ilyen próbahasználatot nem szoktak szinte sehol  engedélyezni, ezért ez ismeretlen Önnek, de nyugodtan éljen a felkínált lehetőséggel, mert ha tényleg visszaküldi, akkor sem fog senki ezért ferde szemmel nézni Önre.

Volt, aki már élt ezzel a lehetőséggel, az ő véleményét az alábbiakban olvashatja:

„Már több Cd-t is rendeltem a nefeledd.info oldalon, amiket azóta is használok. A „Gépvizsgálati jegyzőkönyvminták” Cd-t először nem akartam megrendelni, mert nem voltam benne biztos, hogy teljesíti-e azt, amit én várok tőle. Miután megnyugtattak, hogy visszaküldhetem ha nem tetszik, megrendeltem. A tartalmával különösebb kivetni való nem volt, csak én többet, mást vártam, ezért vissza is küldtem. A visszafizetés az ígért módon, korrekten megtörtént.”
Tömöri András, munkavédelmi vállalkozó, Hajdúböszörmény

A cd-kről és a dvd-kről részletes információkat, tartalmat, letölthető részleteket, stb. a bal oldali menüre vagy a https://aruhaz.munkavedelem.bz linkre kattintva olvashat. El tudja olvasni a kollégák véleményét is a kiadványokról, akik már kipróbálták.

Próbálja ki Ön is!

A visszaküldés menete:

 1. A megrendelt cd-ket és dvd-ket lehet fizetni bankkártyával, előre utalással vagy utánvéttel (ez utóbbi készpénzes, tehát a postásnak kell kifizetni a cd-k árát).
 2. Ha kipróbálta és úgy döntött, hogy nem tudja használni a vásárolt cd-t – valamelyiket vagy mindet –, tegye be egy borítékba a visszaküldeni kívánt cd-t és postázza vissza az alábbi címre:
  Kling Péter, 1027 Budapest, Vitéz u. 5-7.

  Kérem, írja meg a bankszámlaszámát (és hogy ki a számlavezető, azaz milyen néven fut a számla), tehát hogy hova utalhatjuk vissza a cd(k) árát.
  (A cd-k mellett - a csomagban - küldött számlát ne küldje vissza)
 3. Örülnénk, ha röviden leírná azt is, hogy miért küldi vissza, mi nem tetszett, hogy tudjunk rajta javítani a jövőben.
 4. A visszaküldött cd(k) ellenértékét az Ön által megadott számlaszámra visszautaljuk és küldünk Önnek postán egy helyesbítő számlát, amin az(ok) a tétel(ek) lesz(nek) sztornózva, ami(ke)t visszaküldött.

Ilyen egyszerű. Próbálja ki nyugodtan a termékeinket, hiszen semmit nem kockáztat!

A cd-ket, dvd-ket a webáruházamban lehet megrendelni.

Pénzvisszafizetési garancia a „Nefeledd” munkavédelmi klubban:

A „Nefeledd” munkavédelmi klubba való belépéskor kétféle fizetési verziót lehet választani: negyedéves vagy éves tagsági díjat lehet a belépéskor fizetni.

Akik az éves tagságot választják – az adminisztrációs költségek csökkenése miatt – rengeteg bónuszt/ajándékot kapnak, már csak ezekért is érdemes emellett a verziót mellett dönteni, és természetesen a garancia rájuk is vonatkozik.

Ha Ön az éves tagságot választja, de évközben meggondolja magát, a maradéknapok befizetett díját visszafizetem Önnek.

Menete:

 1. Belépéskor válassza az éves tagsági díj fizetést – éljen a kedvezményekkel és a lehetőségekkel, használja a Klub minden szolgáltatását, előnyét.
 2. Ha valamiért meggondolja magát, jelezze azt az info@munkavedelem.biz email címre küldött levélben.
  Kérem, az email-ben írja meg a bankszámlaszámát (és hogy ki a számlavezető, azaz milyen néven fut a számla).
  Örülnénk, ha röviden leírná azt is, hogy mi nem tetszett, miért gondolta meg magát, hogy tudjunk rajta javítani a jövőben.
 3. Kiszámoljuk, hogy a befizetett 365 napból hány napig volt a Klub tagja, és a maradék napok díjának megfelelő összeget visszautalom az Ön által megadott bankszámlaszámra.
 4. A különbözetről helyesbítőszámlát állítunk ki és postán elküldjük Önnek.

(A negyedéves tagsági viszonyt választó tagokra ez nem érvényes, ők az első negyedév után léphetnek ki, közben nem, de csak azért nem, mert nem szeretnénk, ha sokan csak a belépéskor kapott ajándékok miatt lennének egynapos/egyhetes tagok.)

Remélem, Ön is csatlakozik a csapatunkhoz, láthatja, időközben meggondolhatja magát, most hozott döntése nem köti le egy egész évre.

Ha többet szeretne megtudni a „Nefeledd” munkavédelmi klubról, a www.nefeledd.info/klub weboldalon nézzen körül, ugyanezt a linket a bal oldali menüben is megtalálja.