Vélemények a nefeledd.info-ról

Ha még nem döntötte el, érdemes-e feliratkoznia a hírlevélre, olvassa el, mit mondtak a feliratkozottak.


Kedves Péter!
Elismeréssel nézem aktivitásod, akarásod a Nefeledd kapcsán.
Rólam csak annyit, hogy az ÁBEO-n (vélem, tudod mi volt az) felnőve több évig űztem ezt a nem éppen elismert szakmát munkavédelmi mérnökként, tűzvédelmi mérnökként állami cégnél. Egyszer az élet úgy hozta, más területre keveredtem és bizony alaposan kiestem a gyakorlatból, valami azért még megmaradt belőle. Visszatérve szorgoskodásodra, ha szabad értékelnem, jó amit csinálsz.
Fehér József


Kedves Péter, köszönjük, igen hasznosnak bizonyult a www.nefeledd.info hírlevélben feladott álláshirdetésünk, az előzőekhez képest nagyon sok önéletrajz és érdeklődés érkezett, végül sikerült is kiválasztani a megfelelő jelöltet.
Simon Hajnalka
HR csoportvezető
Chemimontazh Kft.
www.chemimontazh.com


Kedves Péter!
Nagyon hasznosnak tartom az Ön honlapját, örömömre szolgál, hogy regisztrált felhasználó lehetek.
Élek a lehetőséggel és megrendelem Somogyi Gábor "Egyéni védőeszközök meghatározása, ...." CD-jét.
Ezen kívül még szeretném megrendelni a K311118 azonosító számon jelzett Kiskőrösi 800-as faipari szalagfűrész gépkönyvét és megfelelőségi tanúsítását.
Előre is köszönöm, üdvözlettel:
Horváth Ferencné


Tisztelt Kling Péter!
Nagyon szépen köszönöm az infókat, amit e-mailben tetszik küldeni. Nagyon tartalmas és jónak ítélem a weboldalt. Több ismerősnek is ajánlottam.
Köszönettel: Erdős Vilmos
Horváth Járművezető-képző Iskola Kft.


Tisztelt Kling Péter!
Köszönöm munkavédelmi hírleveleit, nagyon hasznosak. Szerintem minden információra szüksége van egy jó, naprakész, minden téren jártas munkavédelmisnek. Hiszen mindennap újabb kihívás elé néz. A munkáltató azt várja, el Tőle hogy kész iratokkal megoldja még az ellenőrzések, a büntetések előtt a problémákat. Nagy cégnél vagyok munkavédelmi- tűzvédelmi vezető, ezért is örülök ilyen szakmai lehetőségnek, kezdeményezéseknek. Gratulálok Önnek. Sok segítséget, biztatást is jelentenek a letölthető, használható anyagok. Munkájához sok sikert, örömet, egészséget.
Üdvözlettel: Bognár Ferencné


Tisztelt Kling Péter!
Nagyon jó az Ön által elindított kezdeményezés, hiszen a sok változó jogszabályban el lehet veszni, és nem veszünk észre mindent, akár egy, két napon belül bevezetett rendeletet.
Üdvözlettel: Kunfalvi Viktorné
Ergo– Max Bt. cégvezető