Vélemények a nefeledd.info-ról

Ha még nem döntötte el, érdemes-e regisztrálnia, olvassa el, mit mondtak a regisztrált tagok.


Kedves Péter!

Elismeréssel nézem aktivitásod, akarásod a Nefeledd kapcsán.

Rólam csak annyit, hogy az ÁBEO-n (vélem, tudod mi volt az) felnőve több évig űztem ezt a nem éppen elismert szakmát munkavédelmi mérnökként, tűzvédelmi mérnökként állami cégnél. Egyszer az élet úgy hozta, más területre keveredtem és bizony alaposan kiestem a gyakorlatból, valami azért még megmaradt belőle. Visszatérve szorgoskodásodra, ha szabad értékelnem, jó amit csinálsz.

Fehér József


Kedves Péter, köszönjük, igen hasznosnak bizonyult a www.nefeledd.info hírlevélben feladott álláshirdetésünk , az előzőekhez képest nagyon sok önéletrajz és érdeklődés érkezett, végül sikerült is kiválasztani a megfelelő jelöltet.

Simon Hajnalka
HR csoportvezető
Chemimontazh Kft.
www.chemimontazh.com


Kedves Péter!

Nagyon hasznosnak tartom az Ön honlapját, örömömre szolgál, hogy regisztrált felhasználó lehetek.

Élek a lehetőséggel és megrendelem Somogyi Gábor "Egyéni védőeszközök meghatározása, ...." CD-jét. Ezen kívül még szeretném megrendelni a K311118 azonosító számon jelzett Kiskőrösi 800-as faipari szalagfűrész gépkönyvét és megfelelőségi tanúsítását. Előre is köszönöm, üdvözlettel:

Horváth Ferencné


Tisztelt Kling Péter!

Nagyon szépen köszönöm az infókat,a mit e-mailben tetszik küldeni. Nagyon tartalmas és jónak ítélem a weboldalt. Több ismerősnek is ajánlottam.

Köszönettel: Erdős Vilmos
Horváth Járművezető-képző Iskola Kft


Tisztelt Kling Péter!

Köszönöm munkavédelmi hírleveleit, nagyon hasznosak. Szerintem minden információra szüksége van egy jó, naprakész, minden téren jártas munkavédelmisnek. Hiszen mindennap újabb kihívás elé néz. A munkáltató azt várja, el Tőle hogy kész iratokkal megoldja még az ellenőrzések, a büntetések előtt a problémákat.

Nagy cégnél vagyok munkavédelmi- tűzvédelmi vezető, ezért is örülök ilyen szakmai lehetőségnek, kezdeményezéseknek. Gratulálok Önnek. Sok segítséget, biztatást is jelentenek a letölthető, használható anyagok. Munkájához sok sikert, örömet, egészséget.

Üdvözlettel: Bognár Ferencné
www.delhus.hu


Tisztelt Kling Péter!

Nagyon jó az Ön által elindított kezdeményezés, hiszen a sok változó jogszabályban el lehet veszni, és nem veszünk észre mindent, akár egy, két napon belül bevezetett rendeletet.

Üdvözlettel: Kunfalvi Viktorné
Ergo– Max Bt. cégvezető

 

© 2006 Minden jog fenntartva