Miért érdemes kedvezményt adni a tagjainknak?

Beszerzési társulás

A klubtagsághoz kapcsolódó - „Beszerzési  társulás” egy kedvezményes vásárlási lehetőség munkavédelemhez kapcsolódó szolgáltatásokból – elég népszerűnek tűnik a kollégák körében, többen jelezték, hogy még több szolgáltatót szeretnének. Az igényekre való tekintettel kitaláltam egy megoldást a bővítésre:

Ha Önnek vannak olyan termékei, szolgáltatásai, amiket főleg munkavédelmi szakemberek vesznek igénybe (akár saját részükre, akár az általuk képviselt cég részére), akkor küldje el ajánlatát a pkling@munkavedelem.biz címre és beillesztjük a kedvezmények közé.

Mik lehetnek ezek a termékek szolgáltatások? Például:

 •     Időszakos biztonsági felülvizsgálatok
 •     Hegesztőberendezések, emelőgépek időszakos vizsgálatai
 •     Érintésvédelmi és egyéb felülvizsgálatok
 •     Mérések (zaj, por, stb.)
 •     Továbbképzések mv. szakembereknek (Mebir, stb.)
 •     Szakkönyvek, egyéb kiadványok

A felsorolás nem teljes, ha Ön úgy gondolja, hogy van olyan szolgáltatása, ami érdekes lehet a munkavédelmi szakembereknek, küldje el és megnézzük. Ha több ugyanolyan szolgáltatásra vonatkozó ajánlat érkezik, csak egyet teszünk be a klubba, hogy megőrizzük az átláthatóságot. (kivéve az olyan óriási méretű termékcsoportokat, mint például az egyéni védőeszközök)

Miért érdemes kedvezményt adni a "Nefeledd" munkavédelmi klub tagjainak?

 1. A tagság a szakmai fejlődés iránt elkötelezett szakemberekből áll, emiatt ők jobban érdeklődnek a minőségi termékek és szolgáltatások iránt, pláne ami a munkájukat támogatja. Egy részük cégeknél munkavédelmi vezető vagy megbízott, az ilyen beszerzésekben a szakmai véleményüket meghallgatják.
 2. A tagságon kívül a klub ismertetőjét folyamatosan több ezer munkavédelmi szakemberhez juttatom el, részben a hírlevélen keresztül, részben más csatornákon. Több ezer tagot egyelőre nem szeretnék a klubban, de azok is megismerik az Ön ajánlatát a klub szolgáltatásainak bemutatása során, akik végül nem döntenek a tagság mellett. Ennek ellenére ők az Ön termékét, szolgáltatását is megismerik és a nem-tagok közül is sokaknak megnyerheti a tetszését.

Az Ön ajánlatának az alábbi feltételeknek kell megfelelnie:

 1. Tartalmazzon valamilyen normális mértékű kedvezményt, amely nem minden „utcáról beeső” ügyfele számára elérhető.
 2. A kedvezmény hosszú távon fenntartható legyen. Mindkettőnknek hatalmas blamázs, ha pár hónap múlva meggondolja magát, mert „így mégsem éri meg nekem”.
 3. A termék vagy szolgáltatás ára előre meghatározott legyen, hogy legyen mihez viszonyítani a kedvezményt („kérjen ajánlatot” típusú szolgáltatásnál ez nem megoldható).
 4. Ha földrajzilag korlátozottan tudja nyújtani a szolgáltatást, ezt jelezze. Pl. ha érintésvédelmi felülvizsgálatot végez Békéscsabai helyszínnel, de Sopronba már nem menne el emiatt, az derüljön ki az ajánlatból.
 5. Az ajánlott termék vagy szolgáltatás ne egyezzen meg az általam forgalmazott termékekkel, szolgáltatásokkal.
 6. A kedvezményadó partnernek is klubtagnak kell lenni, különben nem tudja ellenőrizni a jogosultságot. A klubtagság megszűnésével a kedvezmények közül is kikerül az ajánlata.
 7. A partner vállalja, hogy a szolgáltatás iránt korábban érdeklődő ügyfeleinek (ezen belül főként a munkavédelmi szakembereknek) elküldi a klub ismertetőjét, invitálja őket is a belépésre.

Ha szeretné, hogy minél többen megismerjék az Ön szolgáltatásait, küldje el az ajánlatát nekem, mindenképpen megnézem.
Ha az Ön ajánlata megfelel az összes fenti feltételnek, akkor is fenntartom a jogot, hogy elbíráljam, beteszem-e a klub szolgáltatásai közé